Leerlingen van De Singel overhandigen 1322,73 euro aan Stichting Bijdehandjes

Op Het Hooghuis locatie de Singel is woensdag 4 juli een mooi bedrag overhandigd aan Stichting Bijdehandjes. Leerlingen hebben het afgelopen schooljaar op verschillende manieren een bijdrage geleverd voor het goede doel.

Stichting Bijdehandjes is een vrijetijdsclub voor kinderen van 4 tot 14 jaar met een verstandelijke beperking. Met behulp van vele vrijwilligers worden leuke activiteiten georganiseerd. Namens de Stichting waren José Hermans en Dave Walraven aanwezig om de cheque van maar liefst €1322,73 in ontvangst te nemen. Met het bedrag zal er een kamp georganiseerd  worden waar zestien kinderen aan deel gaan nemen.

Het afgelopen schooljaar hebben leerlingen op verschillende manieren een bijdrage geleverd voor het goede doel, maar de grootste opbrengst komt van de catering van de school. Onder leiding van Juf Kristel en Meneer Jeroen maken en verkopen leerlingen de lekkerste dingen klaar, die in de pauze verkocht worden aan leerlingen en personeel. De volledige opbrengst hiervan gaat naar het goede doel en zo draagt eigenlijk iedereen een steentje bij!